- 4 ronde broodjes
- 4 eieren
- 1 bakje champignons
- 8 ontbijtspek (of bacon) plakjes
- 4 theelepels zelfgemaakte uien chutney ( zie recept hier)
- 4 tartaren
- 4 oude kaas plakjes
- 2 tomaten
- Peper en zout
- Olijfolie
Lekker! Goede gevulde ontbijt of lunch. Het recept komt van de Lidl, behalve de uien chutney)
Snijd de champignons in plakjes.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de champignons erin.
Breng ze op smaak met peper en zout.
Snijd de tomaten in dunne plakjes. Zorg dat je 2 x 4 plakjes hebt.
Doe de champignons in een bakje tot gebruikt.
Verwarm een grill koekenpan en bak de tartaren, beide kanten 3 minuten.
Breng ze op smaak met peper en zout.
Tegelijk verwarm in de koekenpan 1 lepel olie en bak de eieren erin.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak zonder vet de ontbijtspek.
Halveer de broodjes en zet ze op 4 bordjes.
Leg een plak kaas op elke broodje.
Leg een hamburger erop.
Leg 2 plakjes tomaten op de hamburger.
Leg 2 plakjes ontbijtspek erop.
Schep 1 lepel uien chutney erop.
Doe een ei erop en schep 2 lepels champignons bovenop.