Door: Dominique op 15 - 12 - 2017 in de categorie Apperitif, Aziatische keuken, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • Filodeeg hoorntjes
  • 1 appel
  • 1 kipfilet
  • 5 eetlepels mascarpone
  • 5 plakjes chorizo
  • 1 eetlepel citroensap
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 6 personen

Zelf verzonnen recept. 

Maak de filodeeg hoorntjes klaar.

Schil de appel,  verwijder het klokhuis en snijd in mini blokjes.
Voeg de citroensap toe en roer goed door.

Verwarm de olie in een koekenpan.
Bak de kipfilet, 5 minuten, beide kanten.
Breng de kipfilet op smaak met peper en zout en hak hem fijn in een keukenmachine.

Meng de kipfilet samen met de appel blokjes.

Hak de chorizo in een keukenmachine samen met de mascarpone.

Vul de filodeeg met een theelepel kip-appel mengsel.
Voeg een theelepel chorizo crème toe.
Voeg een theelepel kip-appel mengel en voeg bovenop een theelepel chorizo crème toe.
Verseer met een beetje kip-appel mengsel.

Pak ze voorzichtig in aluminium folie en zet ze in de koelkast tot gebruik.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties