- 16 afgestreken eetlepels bloem
- 6 eetlepels olie
- 6 eetlepels melk
- 6 eetlepels suiker
- 1 pakje bakpoeder
- 2 pakjes vanille suiker
- Snufje zout
- 2 peren
- 2 eieren
- Boter + bloem
- 1 grote Cakevorm
Heerlijk zachte cake met een heerlijke smaak van sinaasappel bloesem water.
Tip: fleur d’oranger of sinaasappel bloesem water is te vinden in een Marokkaanse winkeltje.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
De peren schillen, klokhuizen verwijderen en in plakjes snijden.
De eieren, melk, olie, suiker, fleur d’oranger, 1 pakje vanille suiker, bloem, snufje zout en bakpoeder samen voegen.
Alle ingrediënten goed samen mengen.
Een cake blik beboteren ( met boter en bloem).
Het beslag in de cake vorm gieten.
De plakjes peer boven het beslag rangschikken en een pakje vanille suiker bovenop bestrooien.
De cake in de oven 45 minuten op 180 graden bakken.
Laat de cake afkoelen.
Strooi wat poedersuiker bovenop.