- 4 kipfilets
- 1 pak ontbijtspek, in plakjes
- 1 pak feta
- 1 ui
- margarine
- 4 el honing mosterd
- 4 el geraspte kaas
- 4 el diepvries spinazie
- 2 el olie
- peper en zout
- 1 tl Italiaanse kruiden
Ik heb dit recept zelf verzonnen.
De kipfilet is lekker mals, de smaken passen goed bij elkaar, verrukkelijk!
Laat de spinazie ontdooien in een schaal.
Verkruimel de feta boven een schaaltje.
Pel en snijd de ui in kleine stukjes.
Verhit de margarine in een koekenpan en bak hierin de ui, 3 minuten. Voeg de Italiaanse kruiden en wat peper en zout toe.
Meng de ui met de feta, de ui, de spinazie, de geraspte kaas goed samen.
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Snijd de kipfilets zorgvuldig doormidden, maar zorg ervoor dat je ze niet helemaal doorsnijdt en sla ze plaat.
Smeer de kipfilets royaal met mosterd.
Schep het spinazie mengsel in de kipfilets.
Rol ze op en wikkel ze met ontbijtspek plakjes.
Plaats in ondiepe ovenschaal met wat olie.
Bak de kipfilets in de oven 30 minuten tot ze gaar zijn.
Tip: pas op met zout, feta en ontbijtspek zijn al heel zout!