Door: Dominique op 15 - 05 - 2015 in de categorie Lunch en Ontbijt, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 of 2 Piadina Moragnola per persoon
  • 1/2 Spaanse peper zonder zaden
  • 1/2 rode paprika
  • 1 theelepel peterselie
  • 3 uien
  • 1 pakje feta
  • 1 stuk witte vis
  • 4 speklapjes
  • olijfolie
  • 2 eetlepels Balsamico azijn
  • peper en zout
  • 1 citroen
  • sla
  • 1 bakje roomkaas met kruiden
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Maak eerst de Piadina Romagnola klaar.

Bak de vis in een koekenpan met olijfolie.
Snijd de citroen en pers hem boven de vis.
Breng op smaak met peper.
Laat de vis afkoelen en snijd hem in reepjes.

Bak de speklapjes zonder vet in een grillpan.

Snijd de uien en reepjes.
Snijd de paprika en de Spaanse peper in blokjes.

11287378_1041822799179715_155601754_nBak de uien in een koekenpan met olijfolie.
Voeg de Spaanse peper en de paprika en bak mee.
Blus met de azijn en breng op smaak met peper, zout en peterselie.

Voeg de vis en de spek blokjes toe.

 

 

11225827_1041822992513029_1171889285_nSmeer allebei kanten van de Piadina Romagnola met de roomkaas.

 

 

 

 

 

11256463_1041823742512954_687941384_nBeleg een kant royaal met het ui mengsel.

 

 

 

 

 

11269927_1041824182512910_1075847140_nSnijd de feta in dunne plakjes en leg ze op de brood.
Doe de andere helft van de Piadina erop en zet in de magnetron, 1.40 minuten tot het broodje warm is.

Leg een paar sla blaadjes tussen en serveer direct.

 

Lekker met sla.

k

k

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties