- 1 of 2 Piadina Moragnola per persoon
- 1/2 Spaanse peper zonder zaden
- 1/2 rode paprika
- 1 theelepel peterselie
- 3 uien
- 1 pakje feta
- 1 stuk witte vis
- 4 speklapjes
- olijfolie
- 2 eetlepels Balsamico azijn
- peper en zout
- 1 citroen
- sla
- 1 bakje roomkaas met kruiden
Maak eerst de Piadina Romagnola klaar.
Bak de vis in een koekenpan met olijfolie.
Snijd de citroen en pers hem boven de vis.
Breng op smaak met peper.
Laat de vis afkoelen en snijd hem in reepjes.
Bak de speklapjes zonder vet in een grillpan.
Snijd de uien en reepjes.
Snijd de paprika en de Spaanse peper in blokjes.
Bak de uien in een koekenpan met olijfolie.
Voeg de Spaanse peper en de paprika en bak mee.
Blus met de azijn en breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Voeg de vis en de spek blokjes toe.
Smeer allebei kanten van de Piadina Romagnola met de roomkaas.
Beleg een kant royaal met het ui mengsel.
Snijd de feta in dunne plakjes en leg ze op de brood.
Doe de andere helft van de Piadina erop en zet in de magnetron, 1.40 minuten tot het broodje warm is.
Leg een paar sla blaadjes tussen en serveer direct.
Lekker met sla.