Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 2 eieren
  • 2 plakjes speklappen
  • 1/2 ui
  • 2 aardappelen
  • 1/4 bakje Sherry tomaatjes
  • 1/4 bakje champignons
  • 1 tl peterselie
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 1 personen

Ik ontbijt nooit maar soms als ik vrij ben, vind ik wel lekker om iets stevig in me bord te hebben.

Schil, snijd de aardappelen in blokjes.
Bak ze in een koekenpan met olie, 15 minuten.

Bak de speklapjes in een koekenpan zonder vet erbij.

Bak in een koekenpan met margarine, ui en champignons samen.
Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Voeg de aardappelblokjes, de Sherry tomaatjes toe en bak nog 10 minuten op laag vuur.

tenslotte, bak de eieren in een koekenpan met margarine.

Lekker!

972250_459471530813213_2128360651_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties