Door: Dominique op 2 - 12 - 2016 in de categorie Boter
Ingredienten
  • 250 g ongezouten roomboter
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 3 eetlepels Ricotta
  • 1/2 ui
  • 3 Italiaanse ham plakjes
  • peper
  • 1 theelepel verse tijm
  • 1 eetlepel olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 6 personen

Snijd het ui fijn.
Hak de tomaatjes fijn.
Snijd de ham in reepjes.

Verwarm de olijfolie in een koekenpan.
Bak de ui samen met de tomaatjes.
Laat het afkoelen.

Mix in een keukenmachine alle ingrediënten samen en breng op smaak met peper en eventueel wat zout.

Serveer met stokbrood.

20161119_182758

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties