Door: Dominique op 6 - 01 - 2016 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 250 g Quinoa
  • 1/2 zak Italiaanse groenten
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 pakje tomatensaus
  • peper en zout
  • 4 wortels
  • 250 g gehakt
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 pakje Feta
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Quinoa is een graansoort, uit Zuid Amerika.
Glutenvrij en heel voedzaam, Quinoa lijkt op bulgur en heeft een noten-achtige smaak.
Quinoa is lekker koud in salade maar ook warm.

Kook de quinoa in ruim water met zout, 20 minuten.
Giet hem af en zet hem terug tot gebruik, in de pan met een deksel op.

Snijd de wortels in blokjes en kook ze in ruim water met zout, 15 minuten.

Snijd de ui en de knoflook fijn, en bak ze in een koekenpan met 1 lepel olie.
Voeg het gehakt toe en bak nog 5 minuten.
Voeg er de groenten mix en de wortels toe en bak nog 10 minuten.
Voeg er de tomatensaus en de kruiden toe en laat de saus, op laag vuur,  langzaam koken.
Breng op smaak met peper en zout.

Meng de quinoa met de saus en verkruimel de feta bovenop.

12490020_1169494696412524_221375570_o

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties