Door: Dominique op 1 - 05 - 2015 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 2 dl volle yoghurt
  • 1 komkommer
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • snufje gemalen komijnzaad
  • 1/2 tl suiker
  • 1 tl korianderblad
  • 2 tl munt blaadjes
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Raita is een dipsaus die bij pikante gerechten wordt geserveerd.
Lekker fris door de komkommer en de munt.

Rasp de komkommer.
Hak samen de knoflook, de koriander en de munt blaadjes.

Klop de yoghurt los.
Voeg desgewenst een heel klein beetje peper en zout toe.
Meng er komkommer, komijn, koriander, knoflook, munt en suiker door.
Doe in een kom en garneer met  korianderblad.

11198720_1034279883267340_959952410_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties