- Bechamel saus
- 1 pakje lasagne vellen
- 1 pakje gerookte zalm
- 125 g Ricotta
- 2 zalm filets (diepvries)
- 2 theelepels dille
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 pak spinazie a la crème (diepvries)
- peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 100 g geraspte kaas
Lasagne met een romige saus, zalm en spinazie.
Laat de zalm filets ontdooien op een bord.
Snijd de uien in blokjes.
Snijd de knoflook fijn.
Snijd de zalm filets in blokjes.
Snijd de gerookte zalm in reepjes.
Bak de uien samen met de knoflook.
Voeg de zalm filets en de gerookte zalm toe en bak nog 3 minuten.
Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie ontdooid is.
Voeg de ricotta en de dille toe en laat nog 5 minuten zacht pruttelen.
Maak de Bechamel saus klaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Verdeel de helft van het spinazie/vis mengsel in een ovenschaal.
Leg erop een paar lasagne vellen. (3 of 4)
Verdeel de helft van de Bechamel saus erop.
Leg erop een paar lasagne vellen.
Verdeel de rest van het spinazie/vis mengsel erop.
Leg erop nog een paar lasagne vellen erop.
Verdeel de rest van de Bechamel saus erop en strooi de kaas erop.
Bak de lasagne schotel in de oven, op 180 graden, 35 minuten.