Door: Dominique op 27 - 03 - 2015 in de categorie Nagerechten, Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 2 pakjes lange vingers
  • 250 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 120 gram poedersuiker
  • 80 ml citroensap
  • 80 ml Limoncello
  • 2 citroenen
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 6 personen

11099601_1012021552159840_1297119050_nMeng de slagroom met de mascarpone en de poedersuiker.

Klop met een elektrische mixer tot een romig mengsel.

Rasp de schil van een citroen en voeg toe aan het roommengsel.

Meng het citroensap met de Limoncello.

11078308_1012021492159846_287599581_nMaak de tiramisu.

Maak een schaal met folie klaar.

Doop de lange vingers een voor een in het Limoncello mengsel en leg ze met de suikerkant onder in de schaal.

Bedek met de helft van de mascarpone.

Doop de rest van de langer vingers, een voor een in het Limoncello mengsel en sluit af met een laag mascarpone.

Dek de Tiramisu met de folie (aan de zijkant) af en leg hem, minstens 4 uur in de koelkast.

Garneer de tiramisu eventueel met gekonfijte citroenschilletjes  en poedersuiker.

11077689_1012625422099453_1754452809_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties