- 2 pakjes lange vingers
- 250 ml slagroom
- 250 gram mascarpone
- 120 gram poedersuiker
- 80 ml citroensap
- 80 ml Limoncello
- 2 citroenen
Meng de slagroom met de mascarpone en de poedersuiker.
Klop met een elektrische mixer tot een romig mengsel.
Rasp de schil van een citroen en voeg toe aan het roommengsel.
Meng het citroensap met de Limoncello.
Maak een schaal met folie klaar.
Doop de lange vingers een voor een in het Limoncello mengsel en leg ze met de suikerkant onder in de schaal.
Bedek met de helft van de mascarpone.
Doop de rest van de langer vingers, een voor een in het Limoncello mengsel en sluit af met een laag mascarpone.
Dek de Tiramisu met de folie (aan de zijkant) af en leg hem, minstens 4 uur in de koelkast.
Garneer de tiramisu eventueel met gekonfijte citroenschilletjes en poedersuiker.