- 2 bakjes mascarpone
- 2 (grote) bakjes aardbeien
- 2 bakjes frambozen
- 1 grote kant en klare cake
- 4 zakjes vanille suiker
- 2 potjes slagroom
- 1 trifle bowl
Waarom “Loulou Trifle” ?
Loulou was de chef van de dag!
Een lief meisje van 6 jaar, die gek op koken is.
Haar moeder Diane, vertelde me dat ze nu al wentelteefjes zelf kan maken, heel knap natuurlijk.
Ik vond heel leuk om samen met Loulou dit heerlijk toetje te maken!
We hebben verse en bevroren fruit gebruiken, het was lekker maar achteraf, was het beter om alleen verse te gebruiken.
Snijd de aardbeien in blokjes.
Snijd de cake in blokjes.
Klop de mascarpone met 2 zakjes vanille suiker.
Klop de slagroom met 2 zakjes vanille suiker stijf.
Meng de mascarpone met de slagroom, luchtig.
Bekleed de bodem van een Trifle bowl of van een diepe schaal met stukjes cake.
Doe nu een kwart van het mascarpone-slagroom mengsel erop.
Verdeel de helft van de frambozen en een kwart van de aardbeien erop.
Bekleed opnieuw met stukjes cake.
Doe nu een kwart van het mascarpone-slagroom mengsel erop.
Verdeel nu de andere helft van de frambozen en een kwart aardbeien op de mascarpone.
Bekleed nu met de rest van de cake.
Verdeel de rest van de mascarpone.
Verdeel de rest van de aardbeien erop.
Zet de Trifle een uur in de koelkast, afgedekt met folie.