Door: Dominique op 8 - 10 - 2015 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 1 pakje macaroni
  • 3 kipfilets
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 2 blikjes water (uit blikjes tomatenpuree)
  • 1/2 Spaanse peper
  • 1/2 Rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel bieslook
  • 1 potje crème fraîche
  • 1 bakje cherry tomaatjes
  • 100 g geraspte kaas
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

Snijd de knoflook en de uien fijn.
Snijd de paprika in blokjes en de Spaanse peper in ringetjes.
Snijd de kipfilets in blokjes en snipper de bieslook.
Halveer de tomaatjes.
Kook de macaroni, in ruim kokend water met zout en een druppel olie erin (om te voorkomen dat ze gaan elkaar plakken).
Zet ze apart in een kom.

12083930_1124368010925193_1604501021_nVerwarm de olie in een koekenpan en bak de uien samen met de knoflook en de Spaanse peper.
Voeg de paprika en de kipfilets blokjes toe en bak mee, 3 minuten.
Voeg nu de Italiaanse kruiden en de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat de olie uitlekken en leg de kip apart op een bord.

 

 

12087625_1124367970925197_536261927_nIn dezelfde koekenpan, verwarm de tomaatjes.

Voeg de tomatenpuree, het water en de suiker toe en kook de saus, een paar minuten op laag vuur.
Doe de kip terug in de koekenpan, voeg de crème fraîche toe en laat nog 10 minuten zacht koken.

 

 

 

Meng de macaroni samen met de saus.

Serveer de macaroni op borden en strooi wat peper en kaas erop.

12119275_1124387767589884_2021472405_o

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties