Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Aperitief en voorgerecht, Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 2 tomaten
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 avocado
  • 200 g gerookte makreelfilet
  • 2 el mayonaise
  • peper en zout
  • 1 tl dille
  • 1 bosuitje
Keuken: Bereidingstijd: 10 mn min. Portie(s): 4 personen

Lekker op stokbrood maar ook als voorafje!

Snijd de tomaten, de avocado en de komkommer in blokjes.
Maak de makreelfilet los met een vork.

Meng dit met de tomaten, de komkommer, de avocado, de dille, de mayonaise en de bosuitje.
Breng op smaak met peper en zout.

makreel

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Chili con carne

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Chili con carne..

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Soep van Dré

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties

Rouille saus met..

Datum: 14 - 04 - 2024

0 reacties