Door: Dominique op 1 - 06 - 2017 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 8 grote rode paprika's
  • 2 kopjes gekookte rijst
  • 1 blikje maïs
  • 1 blik tomaten blokjes
  • 100 g gehakt
  • 1 theelepel komijn poeder
  • 2 theelepels paprika poeder
  • 2 knoflook teentjes
  • 1 ui
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 eetlepel verse bieslook
  • 1 theelepel verse tijm
  • 50 g geraspte kaas
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Zelf verzonnen recept.
Healthy food recept.

Snijd de bovenkant van de paprika’s en doe het vruchtvlees weg.
Was ze en zet ze in een kleine ovenschaal naast elkaar.

Hak samen de ui, de knoflook, de peterselie, de bieslook en de tijm samen.

Meng goed samen met je handen, het ui mengsel met het gehakt, de tomaten blokjes, de maïs, de komijn poeder, de paprika poeder, de rijst, een lepel olijfolie, de kaas en breng op smaak met peper en zout.

Vul de paprika’s met de vulling, strooi wat peper en zout, verdeel 3 eetlepels olijfolie erop en zet een stuk alufolie bovenop.

Zet in de oven op 180 graden, 40 minuten.

Lekker met sla erbij.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties