- 10 plakjes bladerdeeg
- 40 gram pijnboompitten
- 20 cherry tomaatjes
- 2 eieren
- 125 ml crème fraîche
- 10-15 basilicum blaadjes
- 75 gram Parmezaanse kaas
- 1 bol mozzarella
- peper en zout
- muffin vorm
Lekker hapjes maar ook een simpel heerlijk voorgerecht!
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en bekleed de muffin vorm ermee.
Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en verdeel over de quiches.
Snijd 10 cherrytomaten in 4 stukjes, verdeel over de quiches (1 tomaat per quiche).
Klop de eieren los.
Voeg de crème fraîche toe en klop goed door.
Snijd de basilicum fijn en de mozzarella in blokjes.
Verdeel nu de basilicum,de mozzarella en de Parmezaanse kaas over de quiches.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het eimengsel over de quiches.
Snijd de overige tomaatjes in plakjes en leg op de quiches.
Bak de quiches in 20 minuten gaar op 180 graden.
Laat de quiches een beetje afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.