Door: Dominique op 19 - 09 - 2016 in de categorie Hoofdgerechten en bijgerechten, Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 4 kippenpoten
  • 4 eetlepels Feta
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • 2 eetlepels verse basilicum
  • 2 bos uitjes
  • 2 eetlepels verse tijm
  • 1 theelepel honing
  • peper en zout
  • 6 eetlepels olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 4 personen

Meng in een keuken machine de feta samen met de kruiden, de honing, de bosuitjes en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout (pas op met de zout! Feta is een zoute kaas).

Duw met een lepel voorzichtig het vel los van het kippenvlees zonder dat het scheurt.
Verdeel het feta-mengsel in vier gelijke hoeveelheden en duw die tussen de huid en het vlees van de poten.

Verwarm de oven op 200 graden voor.
Leg de poten in een braadslee en besprenkel de olijfolie erover.
Bak de kippenpoten in ca. 45 minuten gaar en bruin.

20160907_185913_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties