Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • Pasta voor 2 personen (penne)
  • 1 blik tonijn in water
  • 1 Courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 blikje tomaten blokjes
  • 1/2 blikje zwarte olijven
  • 1 mini blikje sperziebonen
  • 2 eetlepels groene pesto
  • peper en zout
  • 1 tl suiker
  • olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 2 personen

Het is makkelijk en heel lekker!

Kook de pasta al dente, (beetgaar) in een pan met water en zout.

Snijd de ui en de knoflook fijn.
Snijd de courgette in blokjes.

Bak de ui en de knoflook samen in een koekenpan met olijfolie.
Bak de courgette 5 minuten met de ui en de knoflook.
Voeg de olijven toe en bak ze mee 2 minuten.

Voeg de pesto, de suiker, de tomaten blokjes toe en laat 10 minuten zacht koken.

Breng op smaak met veel peper en wat zout.

Voeg de tonijn en de sperziebonen toe en laat nog heel zacht 8 minuten koken.

Serveer de pasta met de tonijn-pesto saus426383_429282293832137_1054698932_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties