- 1 prei
- 1 blikje tomatenblokjes
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 kabeljauw per persoon
- handje vol verse peterselie
- 1 flesje kookroom
- 1 potje groene pesto
- peper en zout
- 100 g geraspte kaas
- 400 g pasta naar keuze
- 50 g roomboter
Snijd de prei in ringetjes.
Snijd de ui fijn.
Hak de peterselie samen met de knoflook en mix ze samen met de roomboter.
Snijd de vis in blokjes.
Kook de pasta in ruim water met zout.
Verhit de knoflookboter en laat de prei ,op laag vuur, stoven.
Voeg de ui en de tomatenblokjes toe en bak ze met de prei een paar minuten.
Roer de pesto en de kookroom door de prei.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de vis toe en laat 20 minuten, op laag vuur, stoven.
Giet de pasta af.
Serveer de pasta met de vis-pesto-prei saus en geraspte kaas.