- 1 quiche deeg
- 4 eetlepels paneermeel
- 1 ui
- 1 pakje spekjes
- 1 prei
- 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes
- 125 ml crème fraîche
- 100 g geraspte kaas
- 3 eieren
- 1 theelepel verse tijm, peterselie en dragon (naar keuze)
- 200 g gehakt
- 2 teentjes knoflook
- 1 grote stuk Brie
- olijfolie
Lekkere gevulde quiche.
Met sla erbij, heb je een lekker maaltijd op tafel.
Maak het quiche deeg klaar, rol het uit en leg het in een quiche vorm.
Strooi de paneermeel op het deeg.
Snijd de ui in blokjes.
Snijd de Spaanse peper en de prei in ringetjes.
Hak de kruiden en de knoflook fijn.
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak het gehakt en de spekjes erin.
Voeg de knoflook, de prei, de venkel, de Spaanse peper en de ui en bak nog een paar minuten.
Voeg de kruiden, breng op smaak met peper en zout en laat de vulling in een vergiet goed uitlekken.
Meng de crème fraîche samen met de eieren en de geraspte kaas, breng op smaak met peper.
Verdeel de vulling op het deeg.
Verdeel het crème fraîche mengsel bovenop.
Bak de quiche in de oven, 3o minuten op 180 graden.