Door: Dominique op 5 - 05 - 2015 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 100 g spaghetti per persoon
  • 1 bakje Gorgonzola dolce
  • 1 bakje mix Cherry tomaatjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 ui
  • 1 tl gedroogde peterselie
  • 1 rode paprika
  • 1 fles Blueband finesse voor koken
  • peper en zout
  • olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de paprika en de ui in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Halveer de tomaatjes.

Kook de pasta al dente.

Verwarm in een koekenpan de olie en bak de ui, de champignons en de paprika erin.

Voeg de Gorgonzola, de Blueband Finesse en de tomaatjes toe en laat op laag vuur koken, 10 minuten.

Breng op smaak met peper, zout en peterselie.

Serveer de pasta met de saus bovenop.

11216123_1036404049721590_196079021_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties