Door: Dominique op 24 - 03 - 2015 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food, Ovenschotels
Ingredienten
  • 8 tomaten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 bakje champignons
  • 1 eetlepel walnoten
  • 4 lente uitjes
  • 6 handen verse spinazie
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Ik heb voor dit recept ook courgettes gebruikt.

Verwarm de oven voor op 200°C.

11082867_1010500398978622_1061546665_nSnijd het kapje van de tomaten.

Schep met een lepel het vruchtvlees eruit.

Laat de tomaten ondersteboven even uitlekken.
Snipper de ui in blokjes.

Hak de spinazie fijn.

Pers de knoflook.

Snijd de lente uitjes in ringetjes.

Snijd de champignons in blokjes.

Hak de walnoten in blokjes.

10721236_1006642796031049_1307145599_n Verwarm olie in een wok, bak de ui en knoflook hier in aan.

Voeg de blokjes champignons en walnoten erbij als de ui glazig is.

Bak de champignons even mee.
Voeg de spinazie toe en wok dit even mee.

Breng het spinaziemengsel op smaak met peper en zout.

11082714_1010506502311345_1271593654_n
11040075_1010523295642999_109517628_n

Vul de tomaten met het spinaziemengsel en bestrooi ze met de geraspte kaas.
Verwarm de gevulde tomaten 25 minuten in de oven.

11039938_1010570882304907_1095986508_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties