- 1 pak verse gnocchi of zelf gemaakte gnocchi (200 g bloem- 750 g aardappelen- 1 ei- peper en zout)
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 250 g gekookte zalm
- 1 klein zak verse spinazie
- Zeste van 1/2 citroen
- 1 bakje verse kaas met kruiden (paturain)
- 1 eetlepel peterselie
- 1 bakje kastanje champignons
- 1 fles kookroom light
- Peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
Maak de zelfgemaakte gnocchi klaar.
Kook ze in ruim water met zout en 1 lepel olijfolie.
Ze zijn klaar wanneer ze drijven boven het water.
Giet ze af.
Snijd de uien in blokjes.
Hak de peterselie en de knoflook fijn.
Snijd de zalm in reepjes.
Halveer de champignons.
Rasp de helft van de citroen.
Verwarm 2 eetlepels olie in een wok.
Bak de uien en de knoflook samen.
Voeg de champignons toe en bak 5 minuten.
Voeg de spinazie en roer tot hij geslonken is.
Voeg nu de zalm, de verse kaas, de peterselie en de kookroom toe, zet het vuur zacht en laat de saus 5 minuten pruttelen.
Voeg de gnocchi en de rasp van de citroen toe en breng op smaak met peper en zout.
Laat nog 5 minuten zacht koken tot de gnocchi’s opgewarmd zijn.
Serveer met geraspte kaas.