- 4 stukjes vis (hier kabeljauw)
- 4 eetlepels pesto
- 4 teentjes knoflook
- olijfolie
- 1 bakje champignons
- peper en zout
- 4 lente uitjes
Laat de vis in een bord ontdooien.
Was de tomaatjes en leg ze aan de tak, in een ovenschaal.
Schenk 4 eetlepels olie over de tomaatjes in de schaal, breng op smaak met peper en zout en meng de olie voorzichtig met de ingrediënten. Zet de schaal 20 minuten in het midden van de oven op 180 graden.
Neem de schaal uit de oven.
Snijd de knoflook in reepjes.
Smeer een eetlepel pesto op elke vis stuk.
Snijd de champignons in blokjes.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Meng voorzichtig de champignons en de lente uitjes met de tomaatjes in de schaal.
Leg de stukken vis erop en bak ze 20 minuten op 160 graden.
Serveer met rijst of gekookte aardappelen.