Door: Dominique op 14 - 05 - 2016 in de categorie Quiche, pizza en taart
Ingredienten
  • 1 zelfgemaakte quiche deeg (of 1 pak hartige taart deeg)
  • 500 g witte asperge geschild
  • 3 eieren
  • 200 g spekjes
  • 1 fles culinaire room
  • 1 potje crème fraiche
  • 3 eetlepels bieslook
  • 1 pakje Feta kaas
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Makkelijk, snel en heel lekker voor een licht maaltijd met sla erbij.

Schil de asperges en breek de houtachtige uiteinden eraf, snijd ze in blokjes en halveer de blokjes.

Maak het deeg klaar. Rol het uit.
Leg het deeg in een quiche vorm bekleed met bakpapier.
Prik het deeg met een vork.

Verdeel de asperges blokjes op de bodem van het deeg.
Verdeel de spekjes tussen de asperge blokjes.

Klop de culinaire room met de crème fraiche, de bieslook en de eieren.
Breng op smaak met peper en zout.
Giet het room mengsel op de quiche.
Verkruimel de Feta op de quiche.

Bak de quiche in de oven, op 180 graden, 30 tot 40 minuten tot de quiche goudbruin is en de asperge blokjes zacht zijn.

13211100_1258798674148792_913064001_o

 

 

13228087_1258799150815411_1445078943_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties