Door: Dominique op 20 - 03 - 2015 in de categorie Aziatische keuken, Warme Saus
Ingredienten
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1.5 deciliter kokosmelk
  • 4 eetlepels pindakaas
  • melk
  • sambal cayenne poeder of Spaanse peper naar smaak
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Lekkere zoete satésaus.

Toen ik die saus maakte, heb ik iets meer pindakaas gebruikt, een advies, niet doen, want het smaakt veel te veel naar pindakaas.

 

Meng alle ingrediënten in een pan en breng al roerend aan de kook.

Blijf roeren op een laag vuur tot een wat dikke saus ontstaat.

Gebruik de melk om de saus dunner te maken als je hem te dik vindt.11081604_1006645882697407_1030376185_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties