Follow me Zelf verzonnen recept. Een gezond manier om risotto te maken, met volkoren rijst, bouillon en kokos olie. Hak de knoflook en de rozemarijn fijn. Snijd de uien in kleine blokjes. Rasp de kaas. Maak een bouillon met 1,5 liter kokend water en 2 bouillon blokjes. Verwarm de kokos   Lees verder...

Follow me Normaal  wordt in de Torta di patate Riccota kaas en crème fraîche gebruikt. Ik wilde een “light”, gezonder Torta maken en heb dus magere kwark en “light” ( magere) room van de Lidl voor de vulling gebruikt. Ik heb mijn Torta met kaas en knoflook gemaakt maar het is ook lekker om  ham, bacon,   Lees verder...

Follow me Gezonde salade met avocado dressing. Snijd de appels in blokjes. Snijd de kaas in stukjes. Snijd de witlof in reepjes. Halveer de tomaatjes. Meng in een slakom alle ingrediënten samen. Serveer de salade met de dressing naast. Follow me

Follow me Een lekkere, romige dressing maar wel gezond. Doe alle ingrediënten in een blender (of gebruik een stafmixer) en pureer ze. Breng de dressing op smaak met peper en zout naar smaak. Doe de dressing in een kom, dek hem af en zet hem in de koelkast tot gebruik. Follow   Lees verder...

Follow me Doe de gember in een kom. Snijd de Spaanse peper in ringetjes. Voeg de olie, sojasaus, de peper en suiker toe en pers de teentjes knoflook erboven uit. Doe de reepjes biefstuk bij de marinade. Roer even om en laat 10 minuten staan. Laat de noedels 10 minuten   Lees verder...

Categorie: Aziatische keuken

Follow me Verwarm de oven op 200 graden voor. Vet een bakpapier vel met olie (of met kokos olie) in en zet het vel op een ovenplaat. Snijd de ham in reepjes. Snijd de paprika en tomaatjes in blokjes. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Hak de Spaanse peper en   Lees verder...

Follow me Verwarm de oven op 200 graden voor. Vet een bakpapier vel met olie (of met kokos olie) in en zet het vel op een ovenplaat. Snijd de zalm in reepjes. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Hak de Spaanse peper en de spinazie   Lees verder...

Follow me Lekkere, pittige, gemarineerde en gegrilde reuze garnalen op een spies met een zachte dipsaus. Kook de Reuze garnalen in ruim water tot ze rood worden. Pel ze af en reserveer ze in een bak. Snijd de peper in ringetjes. Hak de peterselie en de knoflook fijn. Meng samen   Lees verder...

Follow me Ik heb dit recept bedacht want ik had nog 3 te rijpe bananen en wisten niet wat ik ermee moest . Ik wilde een cake maar gezonder dan een normaal cake dus heb ik olijfolie in plaats van roomboter gebruikt en weinig suiker gebruikt. De bananen zorgen dat   Lees verder...

Categorie: Cakes

Follow me Dit recept is niet alleen makkelijk en snel op tafel, maar ook gezond en verrukkelijk! In plaats van reuze garnalen kun je kip, vis of spekjes gebruiken. Halveer de tomaatjes. Pel de Garnalen. Snijd de courgette in blokjes. Meng in een keukenmachine de avocado, de knoflook, de peper, de   Lees verder...

Categorie: Pasta

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties