Follow me Hak in een keukenmachine de brood, de peterselie en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Leg op de aanrecht een bakpapier. Doe een soeplepel brood en zet de kipfilet bovenop. Strooi wat brood bovenop en bedek met een nieuw vel bakpapier. Met een roller sla Lees verder...
Follow me Kerstmis 2016 Ik wou dit jaar, heel graag een kalkoen braden. We hebben, al begin december, een mooi beestje van 3,5 kg in de aanbieding gekocht en ingevroren. Ik had wel daarna 2 problemen. Ik vind eigenlijk kalkoen best droog en ik had geen goed recept. Ik zag Lees verder...
Follow me healthy food recept. Het recept is van Jamie Oliver. De geroosterde bieten zijn heerlijk samen met de zoute kaas, de kruiden en de couscous. Snijd de bieten in vieren, zonder ze te pelen. Bekleed een oven schaal met alufolie. Meng de bieten samen met de azijn, de marjolein en 3 eetlepels olijfolie. Lees verder...
Follow me De Piadina, komt oorspronkelijk uit de regio Emilia-Romagna. Het is een plat gebakken brood dat warm wordt gegeten met vleeswaren, kaas en salade. Je kan de broodjes met tonijn, Mozzarella of feta, groenten, uien, vis en/of vlees vullen. Hier is het basis recept voor de broodjes. In het Lees verder...
Follow me Dit recept is heel simpel en zo lekker. Je hoeft niet bang te zijn dat te heet is. Als je de zaden die in de Spaanse pepers zitten niet gebruikt, valt de pittige smaak wel mee want de munt zorgt voor frisheid en verkoeling in je mond. Dit recept Lees verder...
Follow me Deze croutons zijn super lekker als bijgerecht. Het kan bij salade, soep, vlees en visgerechten. Gerechten waarmee je de saus kunt op snoepen samen met de croutons. Deze grote croutons zijn heel makkelijk te maken en erg lekker. Verwarm de oven op 180 graden voor. Besprenkel de brood Lees verder...
Follow me Een recept van Jamie Oliver…zo lekker! Echt een gerecht voor mannen, biefstuk met bier! Snijd alle groenten en zet ze in een kom. Bak de uien in wat olijfolie in een braadpan, met wat zout en peper tot ze lichtbruin zijn. Doe het takje rozemarijn en de laurierblad Lees verder...
Follow me Dit recept is geïnspireerd op dit van Jamie Oliver. Jamie gebruikt wel gedroogde kokos maar ik had het niet in mijn voorraadkast. Snijd de Spaanse peper in ringetjes. Snijd de knoflook, de koriander en gember heel fijn. Pureer alle ingrediënten of maak ze fijn in een vijzel. Breng op smaak Lees verder...
Follow me mijn eerst risotto…Het is goed geluk, het was hoe het moet, smeuig, creamy, romig ….mmmmm Breng de bouillon aan de kook, draai het vuur laag en laat de bouillon doorsudderen. Snijd de kipfilets in reepjes, verhit de olie en bak ze 3-4 min goudbruin. Doe de champignons erbij Lees verder...
Follow me Een recept van Jamie Oliver. Je hebt zo een blik koekjes gemaakt! Rasp de citroenen uit. Meng de bloem, de boter, de citroen extract, de suiker en de bakpoeder samen tot een soepele/hard deeg. Laat 30 minuten in de koelkast rusten. Pak een stukje van het deeg en Lees verder...