Snijd de ui en de knoflook fijn. Kook de eieren in water met zout. Pel ze af en snijd ze in plakjes. Bewaar ze op een bord. Snijd de chorizo worst in stukjes. Bak even de worst in een wok, zonder vet. Verwarm een beetje olie in de wok. Bak Lees verder...
voor de paasbrunch of paas lunch . Hak de spinazie grof. Breek de eieren en klop ze los. Meng in een grote kom de eieren met de spinazie en de melk. Breng op smaak met peper. Verwarm de boter in een grote koekenpan of in een pannenkoeken pan. Bak eerst Lees verder...
Snijd de aardappelen in blokken en kook ze in ruim water met zout, circa 30 minuten. Halveer de tomaatjes. Bak ze in olijfolie, 10 minuten. Breng ze op smaak met peper en zout. Laat ze in een vergiet uitlekken. Breng water in een grote pan aan de kook, blancheer de Lees verder...
Een simpel, heerlijk, Duits recept. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook. Verwarm 2 lepels olie in een wok. Bak de uien en de knoflook. Voeg , beetje bij beetje, de spinazie toe en wok tot de spinazie geslonken is. Klop de mosterd samen met de crème fraîche. Breng op Lees verder...
Koolhydraten arm recept Schil en snijd de aardappelen in blokjes. Snijd de uien klein. Hak de knoflook. Snijd de brie in plakjes. Kook de aardappelen in ruim water met zout, 15 minuten. Giet ze af. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak erin de ui en knoflook. Breng op Lees verder...
Snijd de ui in plakjes. Snijd de zalm in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de knoflook teentjes fijn. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak erin de champignons, de ui en de knoflook. Voeg, beetje bij beetje, de spinazie toe en bak hem mee toy hij geslonken Lees verder...
Heerlijk recept van verse spinazie, bacon en doperwten in de wok. Snijd de uien fijn. Snijd de lente uitjes in ringetjes. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Pluk de blaadjes uit de tijm takjes. Snij de bacon in reepjes. Verwarm de olie in de wok. Bak erin de lente Lees verder...