Varkenhaasje Pastoor is een in rode wijn gemarineerd stuk varkenhaas. Ze worden er heel bijzonder van smaak en krijgen ze zelfs bijna iets wild-achtigs. Hak de knoflook en de rozemarijn fijn. Leg het vlees in een schaal en vermeng met de knoflook, rozemarijn, kruiden, specerijen, wijn en azijn. Laat afgedekt   Lees verder...

Categorie: Varkensvlees, Vlees

Halveer alle knoflook teentjes. Wrijf de rollade met peper en zout. Snij de tijm en rozemarijn in taken van 3.5 cm. Doe een paar inkepingen in het vlees en vul ze met knoflook, rozemarijn of tijm. Besprenkel de rollade met olijfolie. Verwarm de oven op 175 graden voor. Braad de   Lees verder...

Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties