Heerlijke gratin van witlof en wortels in een rommige saus, ham en Brie. Pel de wortels halveer ze en snijd ze nog in tweeën. Halveer de witlof en snijd de onderkant weg. Blancheer ze 10 minuten i kokend water met zout. Giet ze goed af en verdeel ze in een Lees verder...
Een simpel, eenvoudig recept van hartige taart. Leeker met sla erbij . Laat het bladerdeeg ontdooien op de aanrecht. Hak de knoflook fijn. Snijd de sjalotjes in ringetjes. Snijd de witlof stronken in ringen. Verwarm de oven op 220 graden voor. Zet een vel bakpapier op de bodem van een Lees verder...
Maak de quiche klaar: Laat de bladerdeeg ontdooien. Leg ze op een bekleed met bakpapier, taartvorm. Prik er een paar gaatjes. Strooi de couscous erop. Maak de vulling klaar: Snijd de sjalotjes in ringetjes. Hak de peterselie en de knoflook. Snijd de speklappen in reepjes. Verwarm de olijfolie in een Lees verder...
Simpel maar zo lekker! Pel de aardappelen en snijd ze in blokken. Kook ze in ruim water met zout, 20 minuten. Snijd de uien fijn. Pel de appels,snijd het klokhuis weg en snijd de appels in blokjes. Snijd de kipfilets in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Snijd de witlof in Lees verder...
Snijd de witlof stronken in reepjes. Snijd de kaas in blokjes. Snijd de kiwi in plakjes en dan halveer ze. Hak de nootjes. Snijd de Italiaanse ham plakken in blokjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Maak de dressing klaar door de slasaus, de azijn, de honing en de mosterd Lees verder...
Halveer de witlof stronken. Hak de noten grof. Snijd de plakken ontbijtspek heel klein. Verwarm de boter in een koekenpan. Bak de witlof in de boter. Voeg de ontbijtspek en noten toe en bak een paar minuten. Verdeel de honing bovenop, draai de witlof en bak nog even 3 minuten. Lees verder...