Follow me Recept gekregen van mijn schoonzus, Angelique Het komt zelf uit Allerhande. Het is heel lekker maar ik mis wel een ui en wat knoflook1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta 5 min. Giet af en spoel koud onder stromend water. Doe in de ovenschaal.   Lees verder...

Follow me Meatloaf is een recept uit Amerika met gehakt. Er zijn tientallen recepten maar deze is ook heel lekker. Voor mensen met lactose allergie kun je de kaas weghalen. Het gehaktbrood is heel lekker met sla Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Snijd de ui, de knoflook,   Lees verder...

Follow me Kook de pasta in ruime water met zout. Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel ze en snijd ze in parten. Bak de spekjes. Snijd de komkommer, de tomaten, de mango en de paprika’s. Snijd daarna de kruiden en de   Lees verder...

Follow me Geroosterde paprika is ontzettend lekker als bijgerecht, in salades of maak er eens soep van! 1. Bekleed de gril van de oven met bakpapier en leg de paprika’s in zijn geheel op de bakplaat. 2. Zet de oven op 250 graden (voorverwarmen is niet nodig). 3. Hoe lang   Lees verder...

Follow me Een recept van Jamie Oliver. Je hebt zo een blik koekjes gemaakt! Rasp de citroenen uit. Meng de bloem, de boter, de citroen extract, de suiker en de bakpoeder samen tot een soepele/hard deeg. Laat 30 minuten in de koelkast rusten. Pak een stukje van het deeg en   Lees verder...

Follow me Dit is een heel lekkere hartige taart dat Edwin, mijn vriend,  heeft gemaakt. Het was zo lekker! Snijd de broccoli in blokjes. Kook hem in ruime water met zout. Snijd de kipfilets in blokjes en de champignons in plakjes. Bak de kipfilets goud bruin. Breng op smaak met   Lees verder...

Follow me Een lekker recept van Demi, mijn stiefdochter… Snijd de kip in blokjes. Bak ze goudbruin. Voeg er de ketchup, de pindakaas, de azijn en de ketchap. Snijd de perziken in blokjes. Doe de perziken erbij en roer even door. Doe nu wat perziken sap erbij en de kruiden   Lees verder...

Follow me Mijn eerst zelfgemaakte stokbrood. Het rook zo lekker in de keuken! Kneden van het deeg Doe het water, bloem en gist in een kom en roer door elkaar tot alle bloem goed is bevochtigd. Kneed het zout met je handen door het deeg heen. 1e rijs van het deeg   Lees verder...

Follow me Mijn papa noemde die soort pancakes “frites au lait”. Zijn Italiaanse moeder maakte het voor haar 10 kinderen maar alleen met bloem, melk en suiker. Mijn moeder maakte dit recept met eieren en met opgeklopte eiwitten. Ze zijn lekker, luchtig en heel lekker als ontbijt. Scheid de eieren.   Lees verder...

Follow me Pers de jus van een citroen. Snijd de knoflook en de peterselie fijn. Meng de citroen met de andere ingredienten. Breng op smaak met peper en zout. Follow me

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties