Follow me Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op een ingevette bakplaat. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng het gehakt met een ei. Voeg er de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook toe en naar smaak peper en zout. Voeg er de fijn gesneden courgette en paprika,de geperste gember   Lees verder...

Follow me Lekker dip voor op de brood! Kook de eieren (hard gekookt). Was en snijd de prei en droog dit in een theedoek. Snij de ham in kleine reepjes en snijd de ui in kleine stukjes of hak ze in een keuken machine. Meng bovenstaande ingrediënten door elkaar met   Lees verder...

Follow me Lekker dip voor op de brood Verdeel de makreel in stukjes in een kom. snipper de ui heel fijn, halveer de zilver uitjes en hak de kruiden fijn. Meng alle ingrediënten samen en breng op smaak met peper. Follow me

Follow me Spinazie en deeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Taartvorm invetten, bekleden met bakpapier en daarna bekleden met deeg. knoflook en ui fijn snijden. Tomaten in schijven snijden. Eieren loskloppen met crème fraîche, zout en peper. In een koekenpan met anti-aanbaklaag gehakt rul   Lees verder...

Follow me Een recept van Suzan Berculo Lekker toetje! Het smaakt naar appeltaart! Als je minder suiker en geen slagrom gebruikt, is dit recept een lekker fruithapje! Oven voorverwarmen op 200°C. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd ze in blokjes. Bestrooi ze rondom met suiker.   Lees verder...

Follow me Maak de spruitjes schoon en kook ze in 5-6 minuten beetgaar. Snipper ondertussen de ui en knoflook. Snijd eventueel het vlees in kleine stukjes. Fruit de ui en knoflook in de wok met een beetje olie. Voeg vervolgens, de gember, de bosui, de zongedroogde tomaten en het vlees   Lees verder...

Follow me Dit recept is een traditie in mijn regio. (zuid west, regio Aquitaine, Frankrijk) De salade landaise of salade gourmande is heel populair in mijn streek! Hier heb ik het recept een beetje aangepast. ik heb komkommer en ei toegevoegd.De maagjes op een zacht vuur bakken in het eendenvet. De   Lees verder...

Follow me Ik had nog nooit Hoisin gebruikt maar vanavond zag ik een recept van kip met Hoisin saus en mango. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de lente uitjes, de ui en de prei in ringen. Snijd de mango in blokjes Snijd de knoflook   Lees verder...

Follow me Ik heb dit recept verzonnen. Het was heel lekker. Het korstje is lekker fris van smaak door de schil van de citroenen. De foto is helaas mislukt. Doe het brood in de keukenmachine en vermaal het tot fijne broodkruimels (als je geen paneermeel gebruikt) Bestrooi de vis met   Lees verder...

Follow me Oven voorverwarmen op 200 °C. Boven een kom cakemeel met bakpoeder, suiker, een halve theelepel zout en de kruiden zeven. In het midden een kuiltje maken. In een andere kom ei met een vork losroeren en melk en gesmolten boter erdoor roeren. Eimengsel in kuiltje van meelmengsel schenken   Lees verder...

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties