Door: Dominique op 5 - 12 - 2017 in de categorie Hoofdgerechten en bijgerechten, Warme Saus
Ingredienten
  • 200 ml crème fraiche
  • 2 uien
  • 1 bak kastanje champignons
  • 4 eetlepels whisky
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de champignons in plakjes.

Snijd de uien in blokjes.

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de uien en de champignons.

Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de whisky toe, zet de pan schuin en flambeer de whisky.

Laat de whisky inkoken, zet het vuur laag.

Voeg de crème fraiche toe en laat 5 minuten zacht inkoken.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties