- 350 g shoarma vlees
- 1/2 rode paprika
- 1 Spaanse peper zonder pit
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 prei
- 1 eetlepel olijfolie
- peper en zout
- Dürüm of 1 pakje wraps
- sla
- knoflooksaus naar smaak
- sambal naar smaak
Maak de Dürüm klaar.
Snijd de peper in ringetjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Snijd de prei in ringen.
Verwarm de olie in een koekenpan of in een wok.
Bak de ui samen met de knoflook en de peper.
Voeg de paprika en de prei toe en bak nog een paar minuten mee.
Voeg het shoarma vlees en bak tot het vlees goudbruin is.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de sla in reepjes.
Verwarm de Dürüm.
Serveer de Dürüm samen met vlees, sla en de sausen.