Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • margarine om in te bakken
  • 1 kipfilet per persoon
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • een bakje kastanjechampignons
  • 1 el dragon
  • 1 tl peterselie om te versieren
  • 1 bakje crème fraîche
  • zout en peper
  • 4 zongedroogde tomaatjes in olie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

je kent toch het dilemma, elke avond, als je van je werk terug komt…wat ga ik eten?…
Ik keek in mijn voorraadkast, mijn koelkast en vrieskast, een beetje creativiteit, en voila!
Makkelijk recept, snel gemaakt en toch heel lekker!
Je kan die saus met pasta, rijst of aardappelpuree serveren.

Borstel de champignons schoon en snijd ze in blokjes.
Snijd de kipfilet’s in blokjes.
Snijd de ui in ringen en de paprika in blokjes.
Bak in een koekenpan met margarine het vlees.
Voeg er de champignons, de ui en paprika.
Bak ze 10 minuten.
Breng op smaak met peper, zout en dragon en roer er de crème fraîche door.
Draai het vuur laag en laat de saus nog 5 minuten zacht koken.
Voeg dan de tomaatjes (in reepjes gesneden) toe en laat nog 5 minuten zacht koken.
Garneer met peterselie.
Direct serveren.

972186_510842315676134_1890159889_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties