Door: Dominique op 5 - 02 - 2015 in de categorie Warme Saus
Ingredienten
  • 2 kg rijpe tomaten
  • 4 teentjes knoflook, in grove stukken gesneden
  • 4 uien
  • verse Italiaanse kruiden naar smaak (rozemarijn, peterselie, tijm en oregano)
  • 1 blikje tomatenpuree
  • peper en zout
  • 3 el suiker
 
Keuken: Bereidingstijd: 180 min. Portie(s): 4 personen

Wie kent het niet, passata di pomodoro. Het vormt de basis voor tomatensauzen, tomatensoep, ketchup en ook op een pizza vinden we dit heerlijke product terug.

CameraZOOM-20150205123830370Snijd de tomaten in kwarten en snijd de harde stukjes eruit.

Snijd de uien en de knoflook groof.

Doe de tomaten samen met de uien en de knoflook en 1/2 liter water in een pan.

Voeg de tomatenpuree, de kruiden en de suiker toe.

Breng op smaak met peper en zout.

Kook de passata 2 uur op laag vuur.

CameraZOOM-20150205185519702

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties