- 1 struik broccoli
- 1 ui
- knoflook naar smaak (1 a 3 teentjes)
- 1 kippenbouillontablet
- 1 pakje room culinair
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 el peterselie
- 400 gram pasta
- margarine of olijfolie
Lekker Italiaans gerecht, makkelijk te maken en snel klaar.
Ik heb met de kip een speklapje mee gebakken, ik vind het heel lekker bij dit gerecht.
Snij de kipfilet in blokjes, pers de knoflook, snipper de ui, hak de kruiden fijn.
Was de broccoli en verwijder de harde stukken.
Bak de kipfilet bruin in de olie of in de margarine, voeg de ui en de knoflook toe en bak ze mee.
Voeg de room culinair toe, breng het geheel aan de kook.
Voeg de Italiaanse kruiden, de peterselie en de kippenbouillontablet toe en laat het op zacht vuur sudderen, ongeveer 15 minuten, daarna nog 5 minuten zonder het deksel op de pan zodat de saus kan indikken.
Kook ondertussen de broccoli beetgaar (10 minuten) met een beetje zout en kook de pasta.
Meng de saus met de broccoli en serveer met de pasta.