Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Pasta salade
Ingredienten
  • 1 kip filet
  • 2 tomaten
  • 1 appel
  • 4 augurken
  • 1 ui
  • 1 half paprika
  • blokjes kaas
  • 3 rode bieten
  • 100 g pasta (hier Franse pasta, macaroni, dunner dan de penne)
  • 2 tl mosterd
  • 3 el wit wijn azijn (hier, basalmico bianco)
  • 1 tl honing
  • peper en zout
  • Sap van een half citroen
  • 6 el olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekker bijgerecht of maaltijd salade!
het is lekker fris!
Sandra, en Stefan, ik heb blokjes kaas en paprika gebruikt, jullie kunnen ze weghalen.

Kook de pasta in ruim water met zout, al dente, giet ze af onder de kraan met koude water.

Bak de kip filet in margarine en snijd hem in blokjes.

Snijd de kaas en de appel in blokjes, de ui en tomaten in ringen, de paprika in blokjes, de peterselie en augurken fijn.
Maak de dressing met olijfolie, mosterd, honing, peper en zout, citroen sap en azijn.

Meng alle ingrediënten en dressing goed door.

Snijd de bieten in blokjes en zet ze, apart, in de koelkast.

Laat de salade, afgedekt, een uur in de koelkast.

Tip:

Om te voorkomen dat alle ingrediënten naar de kleur van de bieten verkleuren, voeg de bieten op het laatst moment in de salade.

972001_474884812605218_1804744465_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties