- Deeg voor 6 Volkoren wraps of 1 pak kant en klaar wraps
- 2 kip filets
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels Sweet Chili wok saus
- 1 blikje tomatenpuree (plus 1 blikje water)
- peper en zout
- 1 theelepel suiker
- 1 blikje ananas blokjes
- 100 g geraspte kaas
- 1 theelepel peterselie
- 1/2 courgette
Maak de Wraps klaar.
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Hak de peterselie.
Snijd de paprika in repen.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Snijd de courgette in plakken en daarna in blokjes.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak erin de ui en de knoflook .
Voeg de paprika, de peterselie en de courgette toe en bak nog 3 minuten.
Voeg nu de kipfilet blokjes en bak nog 5 minuten.
Doe de sweet chili wok saus, de suiker, de ananas blokjes en de tomatenpuree erin en laat de saus 10 minuten koken.
Breng op smaak met peper en zout.
Vul de wraps met de Hawaii saus, rol ze op en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel de geraspte kaas bovenop.
Bak de wraps, in de oven op 180 graden, 20 minuten.