- 5 cannelloni per persoon
- Bechamelsaus of 1 zakje kaassaus/ of 1 zakje witte saus
- 2 zalm filets
- 1/2 zak verse spinazie
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 bakje ricotta (light)
- 4 tomaten
- 50 g geraspte kaas
- 1 theelepel dille
- peper en zout
- 1 eetlepel olijfolie
Maak de vulling klaar:
Snijd de ui en de knoflook fijn.
Bak ze in een koekenpan met olijfolie.
Voeg de spinazie toe en laat hem slinken.
Doe in een keukenmachine het spinazie-mengsel.
Voeg de zalm filets (gauw), de dille en de Ricotta toe en mix een paar seconden.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak een bechamelsaus klaar.
Met je vingers, vul de cannelloni met het vulling en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel de Bechamelsaus erover.
Snijd de tomaten in plakjes en leg ze boven de cannelloni.
Verdeel de kaas bovenop.
Zet de cannelloni in de oven, 35 minuten op 180 graden.