Follow me Het is mogelijk om dit toetje in individuele glaasjes te serveren. Snijd de topjes van de vijgen af. Snijd 4 vijgen in stukjes en 2 in partjes. Verwarm de boter in een koekenpan. Strooi de suiker erin en bak alle vijgen, 4 minuten. Laat ze op een bord Lees verder...
Follow me Maak de gedroogde tomaatjes klaar. Kook de eieren in ruim water met zout, 9 minuten, pel ze af en laat ze afkoelen in koud water. Snijd ze in partjes en zet in de koelkast. Snijd de sla in kleine reepjes en zet hem in een mooi schaal, en Lees verder...
Follow me Hak fijn ui, knoflook en peterselie samen. Snijd de kaas in 12 blokjes. Meng in een grote kom, gehakt, paprika poeder, knoflook, ui, origano, ei, peterselie, mosterd, paneermeel, barbecue saus, peper en zout. Kneed het mengsel in je handen tot een stevig bal. Maak je handen nat en Lees verder...
Follow me Snijd de ananas in tweeën en lepel ze uit met een meloen lepeltje.( niet de kern, die is te hard en niet lekker) . Bewaar de ananas bolletjes met sap in een bak in de koelkast. Bewaar in de vrieskast de uitgerolde ananas helften. Ze worden (koude) presentatie vormen. Lees verder...
Follow me Zet de zomer in je bord met dit frisse, heerlijk recept. Serveer als voorafje of met sla voor een lichte maaltijd. Zet de boter uit de koelkast, 10 minuten van tevoren en snijd hem in blokjes. Kneed de bloem met de boter en 1 snufje zout. Voeg er Lees verder...
Follow me Zo zonde om de schilletjes van de aardappelen weg te gooien. Ze zijn zo lekker! Ik heb de rest van de aardappelen in blokjes gesneden en gekookt om ze de volgende dag voor een salade te gebruiken. Ik gooi niets. Ik heb potatoes skins een keer in een Lees verder...
Follow me Zelf verzonnen, frisse koude schotel. Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met zout, 40 minuten vanaf het moment dat ze gaan koken. Zet ze in koud water. Hak de basilicum, de peterselie en de bieslook samen. Hak de augurken fijn. Snijd het ui heel fijn. Lees verder...
Follow me Kholydraatarm zelf verzonnen recept. Snijd de kipfilet in reepjes. Meng de reepjes met de tomaten tapenade, dek af en zet ze in de koelkast. Hak de knoflook fijn en meng met de olijfolie en 2 eetlepels oregano. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de tomaatjes. Snijd Lees verder...
Follow me Gezonde bananenbrood zonder suiker en vet. Verwarm de oven op 170 graden voor. Prak de bananen met een vork. Mix de bananen met de eieren een par minuten. Voer de kokosraasp, de bloem, de cruesli, de honing, de noten, de gist en de chocolade poeder en meng tot Lees verder...
Follow me Pel en rasp de pastinaken. Pel en rasp de aardappelen. Pers de knoflook. Snijd de uien fijn. Meng de pastinaken samen met de aardappelen, knoflook, uien, bloem, eieren, zout en peper. Verwarm 2 cm olie in een koekenpan. Maak in je hand hamburgers (4 per keer), en bak Lees verder...