Follow me Lekkere gevulde quiche. Met sla erbij, heb je een lekker maaltijd op tafel. Maak het quiche deeg klaar, rol het uit en leg het in een quiche vorm. Strooi de paneermeel op het deeg. Snijd de ui in blokjes. Snijd de Spaanse peper en de prei in ringetjes. Lees verder...
Follow me Fricassée de saucisses is een lekker ovenschotel met worst in een saus uit Toulouse. Een “comfort food” recept! Pel en snijd de aardappelen in blokjes. Snijd de uien in blokjes. Hak de rozemarijn, de knoflook en de peterselie fijn. Snijd de champignons in plakjes. Bak de worsten in een Lees verder...
Follow me Een lekkere zelf verzonnen quiche met een Italiaanse accent. Laat de bladerdeeg vellen ontdooien op de aanrecht. Snijd de paprika, de kip, de ui en de courgette in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de peper en de prei in ringetjes. Hak de knoflook en de kruiden Lees verder...
Follow me Ik had nog twee wraps over van het recept van gisteren maar vind wel zonde om eten weg te gooien dus heb ik dit recept voor de lunch bedacht! Lekker gezond, fris van smaak en zo gemaakt! Snijd de komkommer in plakjes. Snijd de sla in reepjes. Snijd de Lees verder...
Follow me Die vegetarische Taart is gemaakt met lagen tortilla, groenten in tomatensaus en met mozzarella met een Mexicaanse accent. Snijd de aubergine, de courgette, de ui en de paprika in blokjes. Hak de knoflook fijn en de champignons in plakjes. Snijd de lente uitjes en de peper in ringetjes. Lees verder...
Follow me Nog een recept voor marinade voor Barbecue vlees. Het is zoet en gekruid en pas heel goed met de speklapjes. Wel opletten dat het vlees niet te dichtbij de grill van de barbecue komt te liggen om te voorkomen dat het snel zwart wordt. Hak de ui Lees verder...
Follow me Raita is een koud, fris sausje. Het wordt in India bij pittige curry’s geserveerd. Perfect als frisse tegenhanger van de pikante pepers. De bekendste Raita variant is komkommer Raita die op de Griekse Tzatziki saus lijkt. Raita is ook lekker bij vlees of bij Barbecue. Hak samen in een Lees verder...
Follow me Het verschil tussen salsa en salade is dat de salade wordt met een dressing geserveerd en salsa niet. De salsa krijgt meer smaak door alleen verse kruiden, ui, citroen of limoen sap en een neutrale azijn zoals witte wijn azijn toe te voegen. De salade krijgt een dressing Lees verder...
Follow me Kook de aardappelen met schil in ruim water met zout, 20 minuten. giet ze af en zet ze een uur in de koelkast. Snijd de paprika in blokjes. Schil en snijd de komkommer in blokjes. Snijd de avocado’s in blokjes. Halveer de tomaatjes. Pel de aardappelen en snijd Lees verder...
Follow me Vaak vind ik spiesen te droog maar met die marinade, blijft het vlees lekker mals. Let wel op dat de grill van de barbecue niet te dichtbij het vlees komt want door de pesto marinade kan het vlees snel zwart worden. Maak de marinade voor de kip klaar: Lees verder...