Follow me Simpel, gezond en zo lekker! Tortilla’s zelf maken is niet moeilijk en het is snel klaar. Je kunt de tortilla’s van tevoren bakken en ze invriezen maar leg dan wel tussen elke tortilla een stuk bakpapier. Meng alle ingrediënten samen. Kneed ze tot een soepel mooi deeg. Laat het deeg   Lees verder...

Follow me Een lekkere, romige dressing maar wel gezond. Doe alle ingrediënten in een blender (of gebruik een stafmixer) en pureer ze. Breng de dressing op smaak met peper en zout naar smaak. Doe de dressing in een kom, dek hem af en zet hem in de koelkast tot gebruik. Follow   Lees verder...

Follow me Ik heb dit recept voor Kerstmis bedacht. Lekker simpel maar toch heel lekker en het ziet prachtig uit! Het is een voorgerecht maar het kan ook als hapje of amuses voor bij de borrel. Pureer de avocado samen met de helft van de bosje koriander, de Spaanse peper,   Lees verder...

Follow me Lekkere wraps gevuld met Chili con carne!   Snijd de ui en de paprika in blokjes. Hak de knoflook fijn. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak erin de knoflook samen met de ui en de paprika. Voeg het gehakt toe en bak nog 5 minuten. Voeg   Lees verder...

Categorie: Warme wraps

Follow me Maak de Wraps klaar. Snijd de ui en de knoflook fijn. Hak de peterselie. Snijd de paprika in repen. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de courgette in plakken en daarna in blokjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak erin de ui en de knoflook .   Lees verder...

Categorie: Warme wraps

Follow me Je kan wraps in een pakje kopen, lekker snel en makkelijk. Maar als je weet hoe makkelijk je zelf wraps kan maken dan laat je die pakjes voortaan links liggen. Helemaal als je in één keer een flinke stapel maakt en een voorraadje in de vriezer legt. Doe   Lees verder...

Follow me Het verschil tussen salsa en salade is dat de salade wordt met een dressing geserveerd en salsa niet. De salsa krijgt meer smaak door alleen verse kruiden, ui, citroen of limoen sap en een neutrale azijn zoals witte wijn azijn toe te voegen. De salade krijgt een dressing   Lees verder...

Follow me Salsa is een Mexicaanse mengsel van fijn gesneden verse groenten, kruiden en-of  fruit dit als bijgerecht geserveerd wordt. Het is lekker bij vlees, BBQ of op brood.   Pel de peren, Snijd ze in parten, verwijder het klokhuis en snijd de parten in blokjes. Snijd de sjalotten en de koriander   Lees verder...

Follow me Dit recept heb ik zelf verzonnen want ik had geen zin in spinazie met aardappels maar in iets speciaal… geloof me, het is verrukkelijk! Verwarm de oven voor. Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd alle kruiden   Lees verder...

Categorie: Warme wraps

Follow me Snijd de groenten fijn. Verwarm de oven op 200 graden. Doe margarine in een wok. Als de margarine warm is doe de groenten erin en het gehakt. Als het gehakt bijna gaar is doe de paprikapoeder door heen. Wanneer het gehakt gaar is doe je de tomato frito   Lees verder...

Categorie: Warme wraps

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties