- spaghetti
- 300 gram rundergehakt
- 1 pak Heinz Tomato Frito tomatenpuree
- 1 teentje
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 zakje geraspte kaas (bv: parano)
- 1 bouillon blokje
Spaghetti Bolognese is heel makkelijk om te maken maar toch merk ik dat veel mensen gebruiken gewoon een potje kant en klaar tomatensaus bij hun spaghetti, zonde!
Hier is mijn eigen makkelijke versie van Spaghetti Bolognese.
In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en peterselie 3 min. zachtjes bakken.
Gehakt toevoegen en 5 min. roerbakken tot gehakt rul is.
Tomatenpuree en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken.
Vuur laag draaien en saus 15 min. laten sudderen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in ruim water met een bouillon blokje.
Spaghetti afgieten (niet met koud water afspoelen!) en over vier diepe borden verdelen.
Saus erop scheppen.