Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • spaghetti
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 pak Heinz Tomato Frito tomatenpuree
  • 1 teentje
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 zakje geraspte kaas (bv: parano)
  • 1 bouillon blokje
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Spaghetti Bolognese is heel makkelijk om te maken maar toch merk ik dat veel mensen gebruiken gewoon een potje kant en klaar tomatensaus bij hun spaghetti, zonde!
Hier is mijn eigen makkelijke versie van Spaghetti Bolognese.

In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en peterselie 3 min. zachtjes bakken.
Gehakt toevoegen en 5 min. roerbakken tot gehakt rul is.

Tomatenpuree en Italiaanse kruiden toevoegen en 2 min. meebakken.
Vuur laag draaien en saus 15 min. laten sudderen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken, in ruim water met een bouillon blokje.
Spaghetti afgieten (niet met koud water afspoelen!) en over vier diepe borden verdelen.
Saus erop scheppen.

Lekker met geraspte kaas1236285_516747028418996_650516234_n.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties