Recept van mijn dochter Nikki. Rijke salade met een pittige smaak! Een aanrader! Maak de dressing klaar door alle ingrediënten van de dressing samen met een garde te mengen. Kook de pasta al dente in ruim water met zout. Giet ze af onder de kraan met koud water. Snijd de Lees verder...
Ik heb besloten om af en toe gezonde recepten te plaatsen die in de Airfryer zijn bereiden. Natuurlijk het is een enorm uitdaging voor mij, het is even wennen ook. Mijn eerste recept is lekker, gezond, snel klaar. Voorbereiding: Snijd de paprika in blokjes. Snipper de ui. Hak de knoflook Lees verder...
Was de aardappelen. Halveer ze. Prik ze met een vork. Vul een kommetje met water. Doe het kommetje met de aardappelen in de magnetron, 12 minuten. (Of kook ze in ruim water). Prik ze met een puntige mes om te kijken of ze gaar/zacht zijn. Laat ze even afkoelen. Hol Lees verder...
Eten met vrienden Nathalie en Joke hadden gekozen voor een heerlijk ouderwets hoofdgerecht: Kalfsrollade met spruitjes en sperziebonen. Joke had ook gekozen voor een aardappel bijgerecht. Het recept is van haar oma. Haar dochter vertelde dat ze soms restant van stoofvlees in het recept verwerkt. Pommes parisiennes zijn aardappelpuree balletjes, Lees verder...
Zo eenvoudig en zo lekker! Was de aardappelen en kook ze, met schil) in ruim water met zout, 10 minuten ongeveer ( prik met de punt van een mes, ze moeten zacht zijn). Zet een vel bakpapier op een bakplaat. Verdeel de aardappelen erop. Met een vork, plet voorzichtig de Lees verder...
Het recept van koude schotel is een ouderwets bijgerecht in Nederland. Geserveerd op een buffet bij bruiloften of bij bbq. Het is een koude puree met extra’s erbij, een lekkere frisse aardappelsalade, Een tip: ik heb zelf een fout gemaakt als Française. !Zet de garnering niet op de puree maar Lees verder...
Pel de aardappelen en snijd ze in blokken. Snijd de broccoli in roosjes en snijd de stellen in ringen. Snijd de uien fijn. Hak de knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Snijd de kaas in mini blokjes. Rasp de kaas. Kook de eieren hard in ruim kokend water met Lees verder...
Snel klaar en heerlijk. Pel de aardappelen en de butternut , snijd ze in grove blokken. Zet ze in ruim water met zout en kook zs samen 30 minuten. Giet ze af, zet ze in de pan terug. Voeg de boter en de kruiden Mix of Marakesh toe en stamp Lees verder...
Was de aardappelen, pel ze af . Kook ze in ruim kokend water met zout, 25 minuten. Giet ze af, voeg 4 eetlepels melk toe en stamp ze tot puree. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de uien in blokjes. Hak de knoflook en de peterselie fijn. Verwarm Lees verder...
Hak samen knoflook, ui, ham en peterselie. Meng het mengsel met de geraspte kaas en de Philadelphia kaas. Breng op smaak met peper en zout. Boen de aardappelen. Zet de aardappelen in de magnetron. Zet er een kop water bij. Kook de aardappelen 9 minuten. Prik met een vork, de Lees verder...