Follow me Verwarm de oven 180 graden voor. Vet een brownie vorm met boter en zet een bakpapier vel op de bodem. Klop de boter met de suiker, een paar minuten. Voeg de eieren toe en klop tot een luchtig mengsel. Voeg de rasp en sap van de citroen toe. Lees verder...
Follow me Maak de oventomaatjes klaar. Verwarm de oven op 180 graden voor. Halveer de tomaatjes en verdeel ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi wat Italiaanse kruiden, peper en zout. Besprenkel met olijfolie en met honing. Met een mes , maak 3 teentjes knoflook kapot en zet ze Lees verder...
Follow me voor de paasbrunch of paas lunch . Hak de spinazie grof. Breek de eieren en klop ze los. Meng in een grote kom de eieren met de spinazie en de melk. Breng op smaak met peper. Verwarm de boter in een grote koekenpan of in een pannenkoeken pan. Lees verder...
Follow me Breng 2 liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Kook erin de noedels gaar. Doe het vuur uit, giet ze af maar bewaar een 1/2 kopje kookvocht, zet ze terug in de pan en meng ze met 2 eetlepels olie en laat ze staan. Hak de knoflook Lees verder...
Follow me Ossobucco komt uit Milaan in Italië. Het is een heerlijke stoof van kalfschenkels in een wijn en groenten saus. De final touch is de citroen frisse Gremolata erop. De beenmerg binnen de bot geeft een romige smaak wanneer je mengt hem met de saus tijdens het eten. Heerlijk Lees verder...
Follow me Tip van mijn dietist, hummus op mijn boterham. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo gek was op Hummus. Ik vond smakeloos en droog. Dus heb ik mijn eigen recept verzonnen en vind ik het nu heerlijk! Laat de kikkererwten uitlekken. Pel de knoflook. Was de Lees verder...
Follow me Maak de cake klaar en zet hem 50 minuten in de oven. Bewaar 1 kopje van de vruchten apart. Was de rest, snijd de aardbeien en doe ze in een pannetje met 1 lepel suiker. Verwarm de vruchten op hoog vuur, 5 minuten. Zet ze in een kom Lees verder...
Follow me Zet alle ingrediënten in een keukenmachine of in een hakmolen om ze samen mooi te mengen. Zet de boter in een mooi kommetje, strooi wat paprikapoeder erop en zet een folie erop. Laat de boter 4 uur minimum in de koelkast staan. Doe de boter 1 uur voor Lees verder...
Follow me Snijd de kipfilets in blokjes. Snijd de uien in kleine blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de paprika’s in reepjes. Hak de knoflook. Hak de peterselie. Verwarm 2 eetlepels olie in een sauspan. Bak erin de uien, champignons en knoflook. Voeg de paprikapoeder en de koriander toe. Lees verder...
Follow me ja, een heel apart recept maar ik kan u garanderen, het is super lekker! Snijd de uien in blokjes. Hak de knoflook en de Spaanse peper. Hak de peterselie fijn. Kook 2 liter water in een pan en kook de diepvries reuze garnalen tot ze roze worden. Giet Lees verder...