Follow me Ik had voor dit recept, wraps als brood gebruikt maar we vonden het niet lekker, te droog. Volgende keer, wil ik Nacho chips gebruiken. Kook de rijst in ruim water met zout. Na 8 minuten, giet de rijst af, was het onder de koude kraan. Bewaar in de Lees verder...
Follow me Gezond en heerlijk koolhydraatarm recept. Hak de ui en knoflook fijn. Hak de peterselie ook fijn. Snijd de kipfilets in reepjes. Meng de kipfilets reepjes samen met ui, knoflook, kaneel, oregano, tijm, paprikapoeder, chili vlokken en 2 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven op Lees verder...
Follow me Eenvoudig recept maar zo lekker! Pel de aardappelen. Snijd met een mandoline of in een keuken machine of met een kaasschaaf, dunne plakjes in de courgettes en in de aardappelen. Breng ze op smaak met peper en zout. Meng in een kom, de crème fraîche met de helft Lees verder...
Follow me Hoe een simpel recept in iets verrukkelijk kan veranderen!! Ik zag een foto van asperges op BBQ op de facebook van Lars. Lars is een vriend, die deze prachtige website voor mij heeft ontworpen. Het leek me zo lekker dat ik hem het recept heb gevraagd. Pel de Lees verder...
Follow me Dit recept komt door Eva, een landgenoten.Het recept komt uit het noord van Frankrijk. Halveer de witlof stronken in de lengte, snijd de hart weg maar bewaar het. Snijd het kontje van de witlof stonken af. Maak de vulling klaar: Snijd de gedroogde tomaten, ui en knoflook heel Lees verder...
Follow me Ik heb dit recept van mijn dochter gekregen. Chimichurri is een sausje uit Argentinië. Het is lekker bij steak of bij kip. Snij alle ingrediënten fijn en roer alles goed door elkaar. Je kan de ingrediënten in de keukenmachine doen en hakken tot het een gelijke mix Lees verder...
Follow me Zet de houten spiesjes in een bak met water. Snijd de bloemkool in grote roosjes. Pel de aardappelen, snijd ze in vier blokken. Kook ze samen in een grote pan met kokend water en ziut, 12 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Maak de saus klaar: Lees verder...
Follow me Hak de knoflook fijn. Snijd de kipfilets in blokken. Meng samen alle ingrediënten in een grote kom. Zet de deksel erop of een stuk folie en zet de kip de hele nacht in de koelkas. Zet de houten spiesen in een schaal met water. De volgende dag: Hijg Lees verder...
Follow me Snijd de ui fijn. Snijd de knoflook in plakjes. Halveer de tomaatjes. Halveer een citroen. Snijd hem in partjes. Neem 2 stukjes alufolie en zet ze op elkaar op de aanrecht. Leg de vis erop. Verdeel erop de ui en de knoflook. Dan de tomaatjes er omheen en Lees verder...
Follow me Was de aardappelen heel goed. Halveer elke aardappel. Kook de aardappelen in ruim water met zout, 12 minuten. Snijd elke ontbijtspek (of bacon) in 4 stukjes. Laat de houten spiezen in ruim water wekken, om te voorkomen dat ze straks gaan verbranden. Prik een stuk aardappel en plaats Lees verder...