Follow me Lekker op stokbrood maar ook als voorafje! Snijd de tomaten, de avocado en de komkommer in blokjes. Maak de makreelfilet los met een vork. Meng dit met de tomaten, de komkommer, de avocado, de dille, de mayonaise en de bosuitje. Breng op smaak met peper en zout. Follow   Lees verder...

Follow me Lekkere ideale studenkost, makkelijk, snel en gezond! Kook de pasta beetgaar. Laat de spinazie in een bord ontdooien. Snijd de ui en de paprika in reepjes en de knoflook fijn. Bak in margarine de ui, de spekjes, de knoflook en de paprika samen. Voeg de spinazie toe. Voeg   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me Lekkere kippenbouten met groenten in de oven! Er stond in dit recept groene paprika’s maar ik vind ze zelf niet lekker.   Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen en kook ze beetgaar in de schil. Snijd ze in dikke plakken. Kruid de kippenbouten met   Lees verder...

Follow me Hummus maar ook Houmous geschreven is zoals gezegd een puree met als basis kikkererwten. In het originele recept zit tahin maar ik heb pindakaas gebruikt. Tahin is een pasta gemaakt van sesamzaad. Hummus is heel lekker op een stukje brood! Doe alle ingrediënten in de blender of keukenmachine   Lees verder...

Categorie: Dipsaus, spread

Follow me Je kunt ze eten als lichte vegetarische maaltijd of als heerlijk bijgerecht Zelf verzonnen. Verwarm de oven op 180 graden voor. Snijd de paprika, de Spaanse peper, de peterselie, de basilicum en de bos uitjes fijn. Hak de olijven fijn en verkruimel de kaas. Snijd u de bovenkant   Lees verder...

Categorie: Groenten, Ovenschotels

Follow me Snijd de bloemkool in roosjes en de aardappelen in blokjes en kook ze in ruime water met zout. Maak de bechamelsaus door de boter te verhitten. Roer de bloem door de gesmolten boter. Laat het mengsel 2 tot 3 minuten op een laag vuur pruttelen zodat de bloem   Lees verder...

Categorie: Ovenschotels

Follow me Kook de pasta in ruime water met zout. Kook of stoom de worteltjes, 20 minuten. Snijd de uien in blokjes. Hak de peterselie, munt, marjolein, rozemarijn, tijm, salie en knoflook fijn. Meng in een kom de verse kruiden met de tonijn en de kappertjes. Fruit in olijfolie de   Lees verder...

Categorie: Ovenschotels

Follow me Een makkelijke lekkere saus. Snijd de champignons in schrijven, de uien en de bos uitjes in ringen en de paprika in blokjes. Verhit 2 el margarine in een koekenpan. Bak in de koekenpan de uien, de paprika, de champignons en de bos uitjes samen. Voeg er de peterselie   Lees verder...

Categorie: Warme Saus

Follow me Laat de spinazie ontdooien. Laat de paprika’s uitlekken. Snijd de lente uitjes, de knoflook, de peterselie, de basilicum en de koriander heel fijn. Snijd de paprika’s in reepjes. Meng alle samen, bak ze even in een koekenpan met 1 eetlepel olie en breng op smaak met peper en   Lees verder...

Follow me Snijd de courgette in blokjes, de ui en de prei in ringen. Halveer de tomaatjes. Hak  de knoflook en de peterselie fijn. Verwarm de olie samen met de kerriepoeder, de koriander, de peterselie en de knoflook. Roerbak erin de prei, de ui en de courgette een paar minuten.   Lees verder...

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties