Follow me Lekker dip voor op de brood Verdeel de makreel in stukjes in een kom. snipper de ui heel fijn, halveer de zilver uitjes en hak de kruiden fijn. Meng alle ingrediënten samen en breng op smaak met peper. Follow me
Follow me Een recept van Suzan Berculo Lekker toetje! Het smaakt naar appeltaart! Als je minder suiker en geen slagrom gebruikt, is dit recept een lekker fruithapje! Oven voorverwarmen op 200°C. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd ze in blokjes. Bestrooi ze rondom met suiker. Lees verder...
Follow me Ik heb dit recept verzonnen. Het was heel lekker. Het korstje is lekker fris van smaak door de schil van de citroenen. De foto is helaas mislukt. Doe het brood in de keukenmachine en vermaal het tot fijne broodkruimels (als je geen paneermeel gebruikt) Bestrooi de vis met Lees verder...
Follow me Oven voorverwarmen op 200 °C. Boven een kom cakemeel met bakpoeder, suiker, een halve theelepel zout en de kruiden zeven. In het midden een kuiltje maken. In een andere kom ei met een vork losroeren en melk en gesmolten boter erdoor roeren. Eimengsel in kuiltje van meelmengsel schenken Lees verder...
Follow me Ik had dit gerecht nooit gegeten. Mijn vriend heeft dit vanavond klaar gemaakt. Ik vind het heel lekker! Het is makkelijk en snel klaar. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en zet deze op het vuur in water met zout. Snipper de ui fijn. Doe deze in Lees verder...
Follow me ik wilde een nieuw recept met spruitjes uitproberen, ik zag dit en dacht, het lijkt me heel lekker en inderdaad, het is verrukkelijk! Spruitjes in 15 min. beetgaar koken. Spruitjes in vergiet afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. Appels schillen en in blokjes snijden. Citroensap Lees verder...
Follow me …alleen de geur van deze cake in de keuken! mmmmm….. Doe de meel en de suiker in een kom, voeg hier de kruiden bij toe en roer het even door elkaar. Voeg vervolgens de gesmolten boter en de melk toe en roer tot het een gladde mix is. Lees verder...
Follow me Een gehaktbal maken is heel simpel, je moet gewoon je tijd nemen om de ingrediënten goed door elkaar mengen. Je kan kleiner gehaktballen maken en ze voor de borrel serveren. Gewoon heel lekker! Ik heb ze met sla gegeten, morgen eet ik de rest met sperziebonen. Hak de ui, de Lees verder...
Follow me Lekker met stokbrood… Laat de boter even buiten de koelkast staan zodat hij zacht wordt. Ondertussen hak je de zongedroogde tomaatjes en knoflook in fijne stukjes. Hak wat verse basilicum, peterselie en bieslook fijn. voeg de kruiden bij de boter toe en roer alles goed door elkaar. Tenslotte Lees verder...
Follow me Ik had gewoon zin in iets lekker bij mijn koffie! Dit recept is voor 4 appelflappen. Schil en snijd de appel in fijne paartjes. Meng de vanillesuiker met de appel en de appelmoes. Leg een vel bakpapier op het aanrecht. Verwijder de folie van het bladerdeeg en laat Lees verder...